Jackon AS velger ny tolløsning fra Descartes

Med implementering av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport), vil Jackon forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling.

En sentral oppgave for Jackon er å sørge for at deres kunder får levert sine varer der de ønsker det når de ønsker det. Som en del i å oppnå dette har Jackon oppgradert til en skybasert tolløsning fra Descartes. Alle oppdateringer basert på nye og endrede krav fra tollmyndighetene og transportselskapene tilpasses og forvaltes av Descartes i sky-løsningen.

– Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner, sier Ole Iver Mæhlum, logistikksjef Skandinavia i Jackon AS. – Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering.

– Vi er stolte over at Jackon AS har valgt vår løsning, og vi er glade for å også bidra med erfaring innen tollhåndtering for å hjelpe Jackon AS å nå sine mål, sier Lars Persson, salgsdirektør for Norden i Descartes Systems Group.

Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Jackon er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter og emballasje til byggebransjen og annen industri. Jackon har i alt 21 fabrikker i 6 land i Europa – 18 av fabrikkene ligger i Norden.

Bilde: Ole Iver Mæhlum, Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS, gleder seg over forenklingene med det nye systemet. (Foto: Jackon)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen