Kitamura med verdens første «automatiske verktøymaskin»

Kitamura Machinery har fått patent på «Auto-Part-Producer», som maskinprodusenten kaller «verdens første automatiske drift av verktøymaskin».

Det er en funksjon som kan installeres i selskapets CNC-enhet «Arumatik-Mi», og forskjellige forhold (bearbeidingsmetode, verktøy som brukes, skjæreforhold, interferens) som kreves for bearbeiding basert på 3D-modellen for kunstig intelligens (AI), bestemmes automatisk for å realisere automatisk drift av maskineringssenteret. Det er levert 4000 CNC-enheter, og med anskaffelsen av dette patentet vil Kitamura Machinery foreslå det som en koronamøteforanstaltning (fjernbetjening) som kan realiseres med et rimelig budsjett som passer for små og mellomstore bedrifter.

Reduserer operatørens arbeid

Generelt blir bearbeidingsprogrammet som skal legges inn i verktøymaskinen laget av en dyktig person som har tilegnet seg et unikt programmeringsspråk. Imidlertid, hvis du bruker Auto-Part-Producer, kan du utføre behandling direkte fra de avleste CAD-dataene (3D-data), og eliminere behovet for å lage et program.

Arumatik-Mi, som kan utstyres med denne funksjonen, ble lansert i 2008 og forventer avanserte funksjoner med en enkel berøringsoperasjon som en internett-tilkobling eller smarttelefon, og har et innebygd CCD-kamera med en 2D-kodeleser, en mikrofon og en høyttaler. CNC-styringen gjenkjenner umiddelbart en stor mengde data i en QR-kode som er kompatibel med 5G, noe som reduserer operatørens arbeid. Den er ideelt for fjernarbeid fordi den også har en funksjon som lar deg eksternt kontrollere driftsstatusen til behandlingssiden via videosamtaler over internett, og muliggjør kapitalinvesteringer for banebrytende IoT med et relativt lite budsjett.

For mer informasjon se: https://kitamura-machinery.co.jp

Norsk forhandler: www.bergsli.no

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen