KROHNE lanserer ny TSS sensor

KROHNE har lansert en ny analyse-sensor OPTISENS TSS 2000, for måling av TSS (Totalt Suspendert Stoff). TSS er en viktig parameter for måling av tørrstoff i vann- og avløpsapplikasjoner samt en rekke andre industrielle prosesser.

OPTISENS TSS 2000 er en komplett løsning med MAC 100 transmitter. Sensoren er primært utviklet for å kunne gi kosteffektiv TSS måling i vann- og avløpsapplikasjoner. Den er kalibrert fra fabrikk og har opptil 6 lineariseringspunkter.

Sensoren betjenes fra KROHNEs gjennomtestede MAC 100 multiparameter-transmitter som også brukes på andre analyse-sensorer fra KROHNE.

OPTISENS TSS 2000 har

  • rask responstid (<1 sek)
  • solid konstruksjon i syrefast stål
  • ripebestandig safirvindu på sensor

NIR teknologi hindrer påvirkning av farge, og målingene blir ikke påvirket av lys i omgivelsene. OPTISENS TSS 2000 er velegnet i turbulent medier.

KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling.

Med vår OPTISENS TSS 2000 og MAC 100 transmitter kan de nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner.

– Dette kompletterer vårt stadig bredere sortiment for analyseinstrumentering spesielt og instrumentering til VA og industri generelt, sier salgsingeniør Ivan Rosenborg hos KROHNE.

For detaljert produktinformasjon, se: https://no.krohne.com/nb/products/process-analytics/

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen