Krohne markerer 100 år i kreativitetens tegn

Det årlige kick-off 7. juni vil også markere starten på starten på den digitale messen KROHNE Insights. For det tyske familiekonsernet er kreativitet fundamentet for innovasjon.

Michael Rademacher-Dubbick, styreleder og talsmann for eierfamilien, og Attila Michael Bilgic, adm. dir. og talsmann for hovedstyret i Group, fortalte under en pressekonferanse om kjerneverdiene som har fulgt selskapets suksesshistorie fra grunnleggelsen i 1921 til i dag, og hvordan den vil forbli tro mot dem i fremtiden.

Med hovedbudskapet Kreativitetens ånd fremhever jubileet sidene i selskapet som strekkers seg videre enn ren måleteknologi:

– Krohne er en flerlags kombinasjon av verdier. Vårt mål er å tilby merverdi med våre produkter, løsninger og tjenester. Vi kan bare oppnå dette ved å kjenne til eller til og med forutse kundenes ønsker fra ulike bransjer og deres applikasjoner, forklarer Bilgic.

– Å møte dem krever kreative ideer som også driver teknisk innovasjon og organisasjonsutvikling, og fortsetter å hjelpe KROHNE med å oppnå banebrytende prestasjoner.

– Grunnlaget for dette er vår familieorienterte og takknemlige bedriftskultur, og Krohnes spesielle tilknytning til kunst, legger Rademacher-Dubbick til. – Kreativitetens ånd står for en åpen tilnærming til ukonvensjonelle ideer og viser at 100 år med KROHNE har handlet om kreativitet og selskapets innovative styrke.

Digital messe

Jubileet starter med starten på KROHNE Insights: Den digitale messen gir en oversikt over trender og bransjetemaer i form av bransjespesifikke utstillingsrom med videomeldinger samt livepresentasjoner. Samtidig har besøkende muligheten til å lære mer om «ånden» i selskapet og jubileet i et 100 år Krohne utstillingslokale. Fra 7. juni vil KROHNE Insights være tilgjengelig over hele verden og på 12 språk.

Parallelt med åpningen av «KROHNE Insights», går Krohne også live med sitt jubileumsnettside. Den samler all informasjon på jubileet som vil inneholde mange forskjellige aktiviteter som Krohne vil invitere og involvere både kunder, partnere og ansatte. Se https://krohne.com/100years

Mer informasjon på www.krohne.com

Bilde: Åpningen av den digitale messen KROHNE Insights markerer starten på jubileets kick-off.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen