Krohne med nytt optisk turbiditetsmålesystem

KROHNE introduserer sin nye OPTISYS TUR 1060 turbiditetsmåler. De viktigste anvendelsesområdene er kvalitetskontroll eller filterovervåking av drikkevann, kjølevannskretser eller avsaltingsprosesser.

Pressemelding: Det nye analysesystemet benytter 90 ° spredt lysprinsipp og er kompatibelt med US EPA 180.1 og EN ISO 7027. Den leveres med 4 … 20mA og Modbus RS485-kommunikasjon, og har forbedret brukervennlighet, rask responstid, enkel og kostnadseffektiv kalibrering, datalogging og lavt vedlikeholdsbehov.

Selv om OPTISYS TUR 1060 deler komponenter med sin forgjenger OPTISYS TUR 1050 og kan ettermonteres, har systemet blitt fullstendig omformet. Det gir forbedret brukervennlighet på grunn av piltastene og enkel oppstart og drift uten spesiell kunnskap. For fleksibel bruk kan måleområdet tilpasses i henhold til applikasjonen. Den kan kalibreres med gjenbrukbare kalibreringskyvetter på mindre enn 5 minutter.

Det nye systemet har en integrert datalogger for lagring av måleverdier og de siste fire kalibreringene. Disse kan akkumuleres i opptil ett år, avhengig av valgt loggingsintervall mellom 1 … 60 minutter. Kalibreringsdata og loggede data kan både lastes ned via USB-grensesnitt.

OPTISYS TUR 1060 har det laveste vedlikeholdsbehovet på markedet på grunn av lang levetid på lyskilde og automatisk rengjøring med ultralyd av målekyvetten. Dette sørger for minimal slitasje, høy langtids- stabilitet og lite nedetid.

For mer informasjon se her.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen