M800 gir avansert kontroll for prosessanalyse

Mettler Toledo M800 er en multiparametersender som gir avansert kontroll for prosessanalyse. Inkludering av Profinet sikrer kompatibilitet når en høyhastighets bussprotokoll er et krav.

M800-senderen dekker alle vanlige analytiske parametere i prosessindustrien, inkludert pH, ORP, konduktivitet og oppløst oksygen. Den 5,7 tommers fargeberøringsskjermen med høy oppløsning er designet for enkel betjening og god lesbarhet.

Displayet kan konfigureres til å vise et område med informasjon i tillegg til måleverdien fra den tilkoblede sensoren eller sensorene. En installasjonsrutine lar brukeren gå til en hvilken som helst meny med bare tre berøringer, noe som reduserer både opplæringsinnsatsen og muligheten for konfigurasjonsfeil. Loggbok og brukeradministrasjonsfunksjoner gir sporbarhet og driftssikkerhet.

M800 er kompatibel med Mettler Toledos Intelligent Sensor Management (ISM)-sonder. ISM er en teknologiplattform som bruker mikroelektronikk i sensorene til å tilveiebringe en rekke funksjoner som ikke er mulig med analoge sonder. Dette omfatter diagnostikk som forutser når en sensor krever vedlikehold. Denne informasjonen er tilgjengelig over Profinet-protokollen for integrering med ressurshåndteringsverktøy.

– Den nye Profinet i M800 gir større prosesspålitelighet gjennom ren digital kommunikasjon og umiddelbar tilgang til aldringsinformasjon i sanntid, sier Helen He WenQin, produktsjef i Mettler Toledo Process Analytics. – Dette åpner for enkel fjernovervåkning av analytiske målepunkter for å kontrollere produksjonen og forhindre ikke-planlagt nedetid på målepunktet.

For ytterligere informasjon, se http://www.mt.com/pro

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen