Bajonettsag skal være raskest i klassen

Den nye MultiVolt CR36DA batterisagen skal være mer enn dobbelt så rask som både dagens batteri- og ledningsmodell.

Bajonettsagen gjør i følge leverandøren, Hikoki Power Tools jobben raskere enn noen andre i markedet, takket være pendelfunksjon, kraftig børsteløs motor og høy kuttehastighet. De skriver i en pressemelding at den er velbalansert, ergonomisk og lett å manøvrere, med smal gummiert motorkropp (Soft-grip handle). Den skal også ha lave vibrasjonsnivåer grunnet dobbelt motvekt. Sagen har 4-trinns elektronisk hastighetsregulering og Feed-back kontroll. Med stor, praktisk opphengskrok og verktøyfritt bladbytte av vendbart blad 180°.  Verktøyløs justering av sagbladposisjon (sag-fot). Kraftig integrert LED-lys som lyser opp mørke arbeidsområder.

Den høye ytelsen til CR36DA er testet til å klare minst ca 60 kapp i tre (2×20 SPF) pr ladet batteri eller ca 50 kapp i stål (Ø 48,6 mm x 3,5 mm).

Det medfølgende MULTI VOLT-batteriet (BSL36A18) har ny teknologi som veksler automatisk mellom to voltklasser, 36V og 18V. Med en effekt på hele 1.080W er dette en utfordrer til verktøy med ledning (nett-/strømdrevne verktøy).

Kraft
Inntil nå har strømdrevne verktøy som hovedregel vært sterkere enn batteridrevne verktøy. Med MULTI VOLT får du kraften til å øke produktivitet og effektivitet, uansett om verktøyene brukes med batteri eller på strøm. Ved bruk av MULTI VOLT hybridadapter kan du bruke sagen på strøm – direkte via 230V eluttak eller via strømaggregat med minimalt effekttap takket være HiKOKIs børsteløse motorteknologi.

Sikkerhet
Gjennom batteridrift slipper du ledningen og får på denne måten også en sikrere arbeidsplass.

Kompabilitet
Når man investerer i batteridrevne verktøy er det viktig med kompatibilitet. Derfor har MULTI VOLT-batteriet blitt designet med tanke på å kunne passe HiKOKI og Hitachi 18V-verktøy. Batteriet passer i nesten alle 18V Hitachi verktøy med slidefeste inkl. spikerpistoler.

Ny teknologi som veksler automatisk mellom to voltklasser, 36V og 18 gjør det mulig for batteriet å gjenkjenne om det brukes i en 18V eller 36V maskin. Batteriet justerer automatisk spenningen til 8,0Ah for 18V og 4,0Ah for 36V. Med et MULTI VOLT-batteri i en 36V MULTI VOLT-maskin får du dobbelt kraft, uten at dette påvirker vekt og ergonomi på verktøyet.

Med MULTI VOLT-platformen trenger du ikke lenger to verktøy – et på ledning for lang driftstid og et på batteri for fleksibilitet.

Tekniske data CR36DA
Volt 36 Volt
Batteri / lader BSL36A18 / UC18YSL3
Kapasitet tre/stål 300/19 mm
Kapasitet stålrør 130 mm
Slagtall ubelastet 0-2.500/min.
Hastighet ubelastet (høygir) 0-1700 / 0-2.000 / 0-2.500 / 0-3.000 /min.
Slaglengde 32 mm
Vibrasjonsnivå m/s2 (3D) 10,7 (främre grepp) / 13,2 (bakre grepp)
Vekt inkl. batteri 4,6 kg

CR36DA leveres med 2 stk MULTI VOLT batterier, luftavkjølt hurtiglader samt maskinkoffert.
Sagen finnes også som variant uten batterier og lader – ”Tool Only”.

1. oktober 2018 endret Hitachi Power Tools Norway AS navn til Hikoki Power Tools Norway AS.

Les mer på www.hikoki-powertools.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen