Norclean blir Skyddas nye servicepunkt

– Nå har vi endelig fått på plass et sertifisert Sundström-verksted i Midt-Norge. Det sparer både tid og penger for bedriftene i denne delen av Norge, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge.

I samarbeid med Norclean AS i Molde kan Skydda Norge nå tilby service på åndedrettsvern i Midt-Norge. Heidi Finnøy, leder for salg og markedsføring i Norclean AS, forteller at den nye serviceavtalen gir mange fordeler for kunden.

– Det er absolutt anbefalt å ta en servicesjekk en gang i året for at produktene skal vare så lengst som mulig og dette gir også utvidet garanti, forklarer hun.

Spar tid og penger

Ved å foreta årlig service hos et sertifisert serviceverksted, gis det 1 års forlenget garanti (inntil 3 år totalt).

– Vi har lang erfaring og et stort utvalg. Med et sertifisert Sundström serviceverksted i Midt-Norge trenger man ikke lenger å bruke like lang tid som tidligere på å sende og bestille produkter. Kundene sparer også både tid og penger på å gjøre service og ikke minst sørge for godt vedlikehold i stedet for å bytte ut hele vifta, sier Finnøy.

Hun understreker viktigheten av å bruke personlig verneutstyr slik som filter- og viftedrevne åndedrettsvern. Finnøy har inntrykk av at mange industriarbeidere er flinke til å bruke personlig verneutstyr, men at det er også mange som kunne vært enda flinkere.

– Selv om man ikke nødvendigvis ser eller lukter partikler og gasser, så kan det være mye i lufta der man arbeider, påpeker salg- og markedsføringslederen.

Skaper trygget sammen

Norclean AS er et nisjefirma med skreddersydde produkter innen overflatebehandling, rengjøring og filtrering innen industri, skip og offshore. Selskapet har over 25 års erfaring i bransjen og har i flere år samarbeidet med Skydda.

Med den nye serviceavtalen styrker de to bedriftene sitt samarbeid for å skape en tryggere hverdag på ulike arbeidsplasser. Samarbeidet bidrar også til at begge bedriftene kan bruke mer av hverandres kompetanse innen Sundström-produktene.

– Vi er godt fornøyde med å samarbeide med Skydda. Her får vi god og rask service i tillegg til at det er et bra oppdatert produktutvalg. Vi får også god informasjon om produktnyheter, sier Finnøy.

– Både Skydda og Norclean ønsker å gi kundene best mulig oppfølging. Sammen vil vi bidra med råd og kompetanse, levere utstyr, og ta vedlikehold og service – noe som er en sikkerhet for kundene våre. Sammen skaper vi trygghet på arbeidsplassen, sier Karoline Klatran.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen