NVRAM med bransjens laveste strømforbruk

RS Component med Rask F-RAM-enheter som gir forsinkelsesfri dataskriving, lang levetid og høy kapasitet for bruksområder som bærbare enheter, industri og bilindustrien.

RS Component har lansert den nye Excelon-serien med avanserte ferroelektriske RAM (F-RAM)-enheter fra Cypress Semiconductor. Excelon er den mest energieffektive ikke-flyktige minnet på markedet og gir raske skrivehastigheter uten forsinkelser og en effektivt ubegrenset levetid.

Excelon F-RAM bruker det samme SPI serielle prosessorgrensesnittet og timingen som andre ikke-flyktige minneenheter som SRAM EEPROM og seriell Flash. Imidlertid foretar den skriveoperasjoner med busshastighet, noe som eliminerer «soak time» og buffering-forsinkelser som kan føre til tap av data. Excelon F-RAM utgjør derfor et ideelt alternativ til andre ikke-flyktige minner innen bruksområder som krever hyppige eller raske skrivinger.

Tre typer på markedet

Tre typer Excelon F-RAM er tilgjengelige: LP, Ultra og Auto

Excelon LP er utformet for bærbart medisinsk utstyr som nevromodulatorer og defibrillatorer samt kroppsbåret utstyr som helseklokker og aktivitetssporere. Den kan også tilby en levetid på 1000 billioner skrivesykluser – nok til å logge data hvert millisekund i 3000 år. Excelon LP kommer i en 8-pinners GQFN (grid-array quad flat no-lead)- eller SOIC-pakke.

Excelon Ultra er innrettet mot høytytende industriell bruk som fabrikkautomatisering, programmerbare logiske styreenheter, motorkontrollere og smartmålere. Den har en 108 MHz firekjernet SPI med lavt pinneantall som er like rask som et parallelt grensesnitt.

Excelon Auto er ideell for bruk innen bilindustrien, blant annet for datainnhenting fra kamera og sensor for avanserte førerassistansesystemer. Den er utstyrt med 108 MHz firekjernet SPI og har et driftstemperaturområde på – 40 til + 125 °C. Excelon Auto er AEC-Q100-kvalifisert og samsvarer med ISO 26262.

For å imøtekomme stadig økende krav til datalogging, tilbyr Excelon F-RAMs enhetskapasiteter opptil 8 Mbit – det høyeste av alle serielle F-RAM. Alle Excelon-enheter gir pålitelig dataoppbevaring i over 100 år.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen