Ny kantfreser for faser opptil syv millimeter

Trumpf TruTool TKA 700 overbeviser blant annet med sin kraftige motor. Med bare to operasjoner når du faselengder på opptil syv millimeter på konstruksjonsstål.

Med den nye TruTool TKA 700 kantfresemaskin erstatter Trumpf nå forgjengermodellen TruTool TKA 500. Dette gjør det mulig for konstruksjonsstål (400 N/mm2) å produsere faselengder på opptil syv millimeter. Bare to operasjoner er nødvendige for dette: I det første trinnet når brukeren fem millimeter med den nye modellen, i den andre de resterende to millimeterne. Med ulike innsatsholdere kan den oppnå hellingsvinkler mellom 15° og 60° (i 5 graders trinn). I tillegg kan den nye kantfresemaskinen brukes til sveisesømforberedelse. Og selv avrunding med radier på to, tre eller fire millimeter er lett mulig.

En kompakt 1700 W vinkelmotor med hastighetskontroll gir høye dreiemomenter og muliggjør pålitelig kontinuerlig bruk, selv under høye belastninger. Dette betyr at selv om brukeren arbeider med høyt trykk og mating, svikter ikke maskinen og stasjonen lider ingen skade med hensyn til levetiden. TruTool TKA 700 er dessuten med overbelastningsbeskyttelse som beskytter stasjonen mot overoppheting.

Myk og rykkfri oppstart

Siden ergonomi er av stor betydning i praktisk bruk av elektroverktøy, sørger Trumpf for at den nye kantfresemaskinen kjører spesielt stille og med lav vibrasjon gjennom nøyaktig produserte gir i overføringen. Den integrerte oppstartsfunksjonen muliggjør en, rykkfri oppstart. En mekanisk sikkerhetskobling minimerer eventuelle tilbakeslag dersom maskinen blokkerer når en ikke-materialkompatibel fasehøyde er satt. I tillegg er det godt plasserte håndtaket nyttig. Dette betyr at brukerens guidehånd er nær maskineringsoverflaten, noe som sikrer høy stabilitet og presis veiledning.

Med sine 3,5 kilo er TruTool TKA 700 en lettvekter i sin klasse, som overbeviser med sin høye kvalitet på utførelse og ergonomi samt med sin enkle håndtering. For eksempel kan avfasingshøyden justeres nøyaktig uten verktøy og trinn ved ganske enkelt å dreie støtteplaten. En kraftlåstilkobling hindrer at den valgte innstillingen justeres utilsiktet. Innsatsene som brukes kan dreie tre ganger, er holdbare og enkle å erstatte om nødvendig.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen