Nye PowerTag Energy energisensorer

Schneider Electric utvider sin populære serie trådløse energimålere med nye sensorer opptil 2000 A.

PowerTag Energy er de første trådløse energimålerne som er utviklet i sitt slag og passer for alle typer bygg. De nye PowerTag Energy energimålerne er:

Cybersikre

– PowerTag Energy er fremtidens energiovervåkingssystem. De kompakte, trådløse energisensorene kan raskt monteres i elektriske distribusjonstavler. PowerTag Energy gir både måling og alarmer nær belastningen, med cybersikker kommunikasjon,skjermet for eksternt utstyr og systemer, sier Odd Kleven, PowerTag Energy Offer Manager i Schneider Electric Norge.

Grunnlag for energieffektivisering 

PowerTag Energy trådløse energimålere måler strøm, spenning, effekt, effektfaktor og energi. Ved å trådløst sende energidata til en PowerTag Link konsentrator/gateway, kan opplysningene deles med energi- eller byggautomasjon-systemer. Data kan deles også direkte gjennom innebygde nettsider. Tilpassede e-post-alarmer gjør det mulig for driftspersonell å overvåke den elektriske installasjonen. Den trådløse kommunikasjonen gjør det enkelt å installere energimålerne og ta dem i bruk.

PowerTag Energy er de eneste energimålerne på markedet som monteres direkte på automatsikringen/effektbryteren. Det kreves liten eller ingen plass i bredden i elektriske fordelinger, noe som er perfekt i både nye og eksisterende installasjoner.

Enkle å installere

Installasjonen er så enkel at installasjonstiden reduseres med opptil 90% – og den trådløse kommunikasjonen gjør at man ikke trenger kommunikasjonskabler. De er modulære, fleksible og skalerbare og utvidelsen av anlegget med flere målere kan ved behov skje veldig raskt. Det finnes PowerTag som kan monteres på ethvert elektrisk vern.

PowerTag Energy er innovative energimålere som er en nøkkelbrikke for EcoStruxure Power-løsningen. EcoStruxure er Schneider Electrics åpne, interoperable, IoT-baserte systemarkitektur som muliggjør energieffektivisering og økt bærekraft på en sikker og pålitelig måte.

PowerTag Energy, verdens minste trådløse energisensor, i klasse 1, støtter europeiske EED og EPBD og standarder IEC 60364-8-1, EN 17267, ISO 50001 osv. De muliggjør energistyringsfunksjoner (kostnadsfordeling, del-regning, m.m.) og overholder internasjonal standard IEC 61557-12.

Bilde: PowerTag har et omfattende sortiment med trådløse energisensorer opp til 2000 A.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen