Partnerplast bidrar til det grønne skiftet

Partnerplast har nylig levert et komplett beskyttelsessystem for kraftkabler. Kablene skal brukes til å levere elektrisitet fra land til flere oljeplattformer i Nordsjøen.

Beskyttelsessystemet for kabler – forkortet CPS – er blitt levert til en internasjonal kabel-leverandør, og er planlagt å bli installert i løpet av våren 2021. Delene i systemet er produsert i både polyuretan og støpejern. Systemet er godkjent for bruk etter flere omfattende tester og godkjenninger. De fleste av produktene vil bli produsert ved Partnerplasts polyuretan-fabrikk i Moelv.

– Vi er stolte over å ha fullført et så viktig prosjekt, og bidrar til å minske utslippene fra norsk oljeproduksjon, sier Charl Burger, som er leder ved Partnerplasts avdeling for forretningsutvikling innen olje og gass.

– Det har både vært utfordrende, krevende men også lærerikt. Vi er for tiden i ferd med å bygge opp en prosjektorganisasjon som skal være forberedt på å på seg enda større oppdrag i framtiden, sier han videre.

Bilde: Produsert i Norge: Beskyttelsessystemet som er utviklet og levert av Partnerplast, skal produseres ved selskapet fabrikk i Moelv. (Foto: Partnerplast)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen