Personløfter for plukkoppgaver i høyder opptil 5,3 meter

Jungheinrich EKM 202 er egnet for småvareplukking med totalt 215 kg last. Den kommer med Li-ionbatteri for lang driftstid i hastigheter opptil 8 km/t.

Siste generasjon av personløfteren EKM 202 for plukking av småvarer har mer enn dobbelt så store løftekapasiteten som forgjengeren. Det gjør den spesielt godt egnet for plukking av alle typer småvarer uten pall. I tillegg til 100 kg lastvekt på øvre oppbevaringsbrett, har den nye EKM-en ekstra oppbevaringsplass med kapasitet for ytterligere 115 kg. Ekstra oppbevaringsrom på masten gir plass til arbeidsverktøy.

Batteripakke for lange arbeidsoperasjoner

Med sitt nye trefasevekselstrøms drivverk oppnår personløfteren maksimal hastighet på opptil 8 km/t. Det 120-amperetimers kraftige li-ion-batteriet gir tilstrekkelig energi for lange og intensive arbeidsoperasjoner. For bruk i butikker med mye trafikk, har personløfteren et varsellys som gjenkjenner farlige områder. Lyset aktiveres automatisk ved heving av plattformen og markerer et område rundt personløfteren.

Jungheinrich EKM 202 er en allsidig personløfter for småvarer i høyder opptil 5,3 meter. Varsellys gir økt sikkerhet ved bruk på områder med flere tilstede.

Automatisk dørlås gir sikker av- og påstigning. For bruk i smalgang eller plukkreol kan personløfteren leveres med lastruller. Siden masten kan kjøres ut, er gripehøyder opptil 5,3 meter mulig.

Personløfteren er et ideelt alternativ til den klassiske stigen. Chassiset på EKM er erstattet med en robust ramme av metall. Dermed er personløfteren optimalt beskyttet mot skader. Dette gjelder spesielt for drivhjulene, som har blitt plassert innenfor konturen på personløfteren.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen