Planfres for aluminiumsbearbeiding

Med sin PKD M2127 planfreser kompletterer tyske Walter AG sin portefølje for aluminiumsbearbeiding. Fresen er spesialdesignet for høyhastighet applikasjoner som er egnet for finbearbeiding og grovbearbeiding.

Den kompakte PKD planfreseren passer like bra for olje-fresing (for eksempel motorblokker av aluminium) og etterbehandling av komponenter i metall. Den kompakte konstruksjonen og de spesielle sponfjerningselementene byr på flere spesialiteter:

Gjennom den lukkede overflaten og den utskiftbare sponfraskilleren blir spon ført vekk fra komponenten ut på siden. Dette muliggjør en svært høy komponent-kvalitet og prosess-sikkerhet som drastisk reduserer mengden spon på komponenten. Kjølemediet ledes direkte til kutteren.

M2127 PKD-fresen er utstyrt med standard dreieskjær, du har et bredt bruksområde uten at du trenger å skifte verktøy. Det gir en veldig god tilgjengelighet for platene, og lave lagerkostnader. PKD-modellen er optimalisert for den aktuelle bruken.

Alle dreieskjær er utstyrt med tenner og er sikret med kile-klemmer i platefestet for å hindre at sentrifugalkreftene gjør at noe løsner. Dermed får man høy prosess-sikkerhet selv ved svært høyt turtall. En aksial kutte-justering tillater innstilling med en nøyaktighet på 1-2 µm, noe som sparer brukerne for mye tid. Et interessant område for PKD-freseren, for diameter opp til 160 mm, er masseproduksjon i automotiv-industrien.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen