KUKA viste frem nye roboter på EMO

Roboter klar til bruk

KUKA Roboter GmbH presenterte på EMO Hannover 2017 en serie nye løsninger for metallindustrien, fra «ready2_use» pakken for basis robotintegrasjon til en fullverdig freseapplikasjon.

Naturligvis var det ikke uventet at kinesiske investorers involvering ville ha en innflytelse på den innovative prosessen til selskapet. På EMO Hannover 2017 viste KUKA igjen at det har veldig mye av det som skal til. KUKAs stand i Hannover fokuserte spesielt på brukervennlig automasjonsløsninger.

– Metallindustriens utfordring i dag er å organisere produksjonen kost-effektiv for å møte lokale behov så godt som mulig. Det kan bare oppnås med intelligent, robot-basert automasjon. For å tilfredsstille kravene tilbyr vi våre kunder skreddersydde løsninger, sa Winfried Geiger, direktør for forretningsutvikling i KUKA Roboter GmbH.

Sentralt i denne strategien er løsninger med navn som «ready2», som i seg slev indikerer hvor mye support kundene får i automasjonsprosessen. KUKAs «ready2_grip» og «ready2_pilot» er to brukervennlige, prekonfigurerte og koordinerte automasjonspakker som kan integreres direkte og sømløst til eksisterende produksjonsmiljø. KUKAs andre utstilling inkluderte også deres KUKA.KNK Sinumerik styringsprogram som muliggjør operatører å kontrollere roboter ved bruk av det liknende Siemens KNK styringssystem uten å trenge hjelp fra spesialekspertise på robotteknikk.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen