RS med innkapslede 3 W strømomformere

RS Components har introdusert en ny serie med innkapslede strømforsyninger med brytermodus (SMPS). Den minste 3 W AC/DC strømløsningen er nå tilgjengelig på markedet.

Den svært allsidige RAC03-K-modulserien er produsert av Recom, en ledende europeisk produsent. Den er designet for en rekke forskjellige applikasjoner og leveres med internasjonale sikkerhetssertifiseringer for bruk i IT-utstyr og diverse hvitevarer. Samtidig er den også godt egnet for alt fra enkle loT-applikasjoner til avansert bruk i industriell automatisering.

Serien gir en veldig høy effekttetthet og kommer i en svært kompakt og leverer 3 W strøm med én utgang på tvers av driftstemperaturområdet på –40 til 60 °C, og 2 W opp til 80 °C. I tillegg er det lave strømforbruket ved ingen belastning på 150 mW en av hovedfunksjonene til serien. Noe som er i overensstemmelse med EUs Ecodesign Lot 6-studie om utforming av el-enheter for optimalisering av strømtap i hvile- og av-modus.

Serien tilbyr universal inngansspenning i området fra 85 til 264 V AC samt alternativene 3,3, 5, 12, 15, 18 og 24 V for utgangsspenning med utgangsstrøm fra 900 mA ned til 125 mA. I tillegg leveres serien med en forsterket klasse II installasjonsklassifisering og en svært bred margin for oppfyllelse av kravene til klasse B-utslipp uten eksterne komponenter.

Les mer på https://no.rs-online.com/web/

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen