Slipe- og kappeskiver fra Bahco

Bahco lanserer et helt nytt sortiment med slipe- og kappeskiver for metall og rustfritt stål, samt for keramikk, tegl, betong og stein. I sortimentet finnes også lamellrondeller og diamantskiver.

Det nye sortimentet med skiver og lamellrondeller er oSa-sertifisert, noe som betyr at de tilfredsstiller høye sikkerhetskrav. Med den nye produktserien kan Bahco tilby et bredt tilbehørssortiment til markedets el- og batteriverktøy.

Bahco kan i dag tilby de profesjonelle brukerne et komplett sortiment av høykvalitets slipe-og kappeskiver tilpasset ulike bruksområder. Både produkter og forpakninger er tydelig merket med blant annet type slipemiddel, hardhet og form. Dette gjør det enkelt å velge rett skive.

– Alle våre nye slipe-, kappe og diamantskiver er nøyaktig testede og utviklet for beste prestasjon, sier Steffen Henriksen, adm. dir. hos Bahco i Norge. – Det er et meget lavt vibrasjonsnivå ved kapping, samt minimalt med slitasje på skivene. Det lave vibrasjonsnivået innebærer sikrere arbeide der risikoen for nummenhet i armer og hender er minimert.

Bahcos nye sortiment har keramisk belagte slipemiddel som aluminiumoxid, zirkonium, kiselkarbid og diamantkorn for maksimal tilpassing til de forskjellige bruksområdene. Lamellrondellene er belagt med zirkonium eller zirkonium/korund, noe som gir dem lang levetid samtidig som de er høyproduktive.

– Bahco har over hundre års erfaring og kunnskap om blant annet kapping av metall. Det ligger definitivt i virksomhetens DNA å levere kappende kvalitetsprodukter, sier Steffen Henriksen. Våre nye slipe- og kappeskiver er ytterligere et resultat av denne fine arven.

Bahco har sine røtter i  den industrielle revolusjonen i Sverige under 1800-tallet og begynte med nyskapninger som rørtangen og den moderne skiftenøkkelen. Siden da har sortimentet vokst til et heldekkende produktutvalg som i dag omfatter over 15 000 håndverktøy og tilbehør.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen