Smurfit Kappa kjøper pappfabrikk i Peru

Smurfit Kappa Group, en av verdens største produsenter av papirbaserte emballasjeprodukter med virksomhet i Europa og Amerika, kunngjør at de har fullført oppkjøpet av Cartones del Pacifico, en ledende produsent av papirbasert emballasje i Peru.

Oppkjøpet representerer en viktig milepæl for selskapet, siden det utvider virksomheten i Amerika fra 12 til 13 land og styrker konsernets posisjon som den største leverandøren i Latin-Amerika. Som en del av transaksjonen har Emusa Group kjøpt Smurfit Kappas fleksible emballasjevirksomhet i El Salvador.

– Med oppkjøpet av Cartones del Pacifico utvider vi vår strategiske rekkevidde og fortsetter veksten i Latin-Amerika. Med en befolkning på mer enn 30 millioner er vi glade for å kunne utvide virksomheten til Peru for å sikre fremtidig vekst, sier Tony Smurfit, CEO for Smurfit Kappa Group.

– Vi ønsker de ansatte fra Cartones del Pacifico velkommen til oss, og vi gleder oss til at deres ekspertise skal bidra til suksessen til Smurfit Kappa Group.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fullført oppkjøpet av Cartones del Pacifico, og vi gleder oss til å ønske deres 368 ansatte velkommen til Smurfit Kappas familie på 46 000 personer. Det er en kulturell rød tråd mellom virksomhetene våre, og vi gleder oss til å gjøre Cartones del Pacificos potensial til en integrert del av Smurfit Kappa, sier Juan G. Castaneda, CEO Smurfit Kappa Amerika.

Oppkjøpet av Cartones del Pacifico, en ledende emballasjevirksomhet i Paramonga i nærheten av Lima, gir Smurfit Kappa Group muligheten til å utvide virksomheten ved hjelp av konsernets klasseledende systemer, anskaffelsesavtaler og design- og innovasjonsevne for å betjene kunder, i hovedsak i de raskt voksende sektorene landbruk og industri. I tillegg vil konsernets utvidede globale tilstedeværelse forbedre emballasjetilbudet til flere land med utgangspunkt i Latin-Amerika.

Smurfit Kappa Norge er den norske emballasjevirksomheten i Smurfit Kappa Group.

Bilde: Smurfti Kappas fabrikk i Lauenburg, Tyskland.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen