Webinar om Additive Manufacturing

Sammen med Energy Valley arrangerer SINTEF 9. mars et webinar der et av temaene er muligheter for norsk industri til å søke slik finansiering fra I4MS generelt, men med et spesielt fokus på Change2Twin og PULSATE.

I løpet av de siste 10 år er blitt stadig mer vanlig med EU-prosjekter som har avsatt betydelig ressurser for finansiering av eksperimenter i små og mellomstore bedrifter. Som for normale EU-prosjekter er det åpne utlysninger og nøytral evaluering.

Søknadsprosess er imidlertid enklere og evalueringen raskere enn det som gjelder store EU-prosjekter. Hensikten med dette virkemiddelet er å gi bedrifter med ingen eller liten erfaring fra EU-prosjekter en enkel vei inn i EU-prosjekter.

Avansert laserbasert og additiv tilvirkning

I 2020 startet H2020 et knippe slike prosjekter under www.i4ms.eu paraplyen, I to av disse www.change2twin.eu og www.pulsate.eu har SITNEF en sentral rolle. SINTEF koordinerer Change2Twin som er rettet mot digitale tvillinger innen «Manufacturing», og er partner i PULSATE som er rettet mot avansert laserbasert og additiv tilvirkning. Begge disse prosjekter har nå åpne utlysninger av eksperiment finansiering. Nye utlysningsrunder kommer de neste årene både innen de to nevnte prosjekter og de andre I4MS-prosjektene.

Webinaret holdes 9. mars, kl. 12.00–14.00. Et av temaene er muligheter for norsk industri til å søke slik finansiering fra I4MS generelt, men med spesielt fokus på Change2Twin og PULSATE.

For mer informasjon og påmelding, se https://energyvalley.no/events/additive-manufacturing-forum-in-collaboration-with-sintef/

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen