God Jul og Godt Nytt Teknologiår!

Hva vil skje i 2019 med all globaliseringsuroen vi nå ser i mediene? Tenker man seg om bør det ikke være vanskelig å se at man også kan å tjene på denne. Så lenge teknologen globalt sett kommer inn der pengeflytteren og økonomen etter alt å dømme vil få mindre makt.

I 2019 tror vi derfor teknologene, ingeniørene, industrien vil kunne begynne å tre inn mange steder der børsene og økonomene har hatt førersetet.  Noe som kan «åpne døren» for 2019 som teknologenes år. Vi tror realøkonomien vil få en ny vår, der store globale selskap vil måtte omstille seg. Mange mindre og ofte mer innovative selskaper vil kunne vokse. Hva er vi flinkere til i Norge enn olje, fisk og teknologisk innovasjon?

Med teknologien i førersete i en verden der økonomien må omstilles til realverdier blir ny infrastruktur og produktutvikling over en lav sko de meste sentrale verktøyene for ny vekst. Blant annet tror vi at tog og andre miljøvennlige transportløsninger vil få en enda større plass. For ikke å snakke om mat og matproduksjon, der norsk landbruk, fisk og relatert industri vil kunne sitte i førersetet.

Norsk industri og produksjon vil i så fall knapt ha sett et mer interessant, men like fullt annerledes år enn vi tror 2019 vil bli. Derfor har vi etablert «Industri i Norge». Vi vil gjøre vårt for at denne informasjonsportalen skal bli et informasjonssenter for alt det spennende vi både tror og mener er på vei.

God Jul og Godt Nytt Teknologiår!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen