Dekkmann satser på landbruksdekk

Med de nye landbruksdekkene til Continental i spissen, proppfulle av ny teknologi, satser nå Dekkmann mer enn noensinne på landbruksdekk. Og vinteren er høysesong for landbruksdekk, det er nå bøndene forbereder seg til våronna.

Pressemelding: Selv om det kanskje ikke føles slik i disse dager så kommer våren snart. Med våren kommer også bondens behov for å sko opp traktoren sin igjen, for å ta fatt på en ny periode med hardt arbeid, og da er vi klare til å ta imot dem. Mer enn noen gang satser vi på landbruksdekk, nå under navnet Continental Agro, sier produktsjef hos Dekkmann, Torleiv Dalen Haukenes.

Dekkmann er i samarbeid med Continental klare til å bistå bønder rundt om i landet med splitter nye traktordekk, proppfulle av ny teknologi som er skreddersydd for bondens ønske. De nye landbruksdekkene til Continental er skånsomme mot underlaget, samtidig tøff nok til de harde oppgavene og som ikke minst er gode å kjøre på når bonden i timevis skal utføre viktige oppgaver med traktoren sin.

Mønsterutforming gir lav jordkomprimering

De nye produktene består av seriene Tractor85, Tractor70 og ikke minst det siste tilskuddet TractorMaster 65-profil.

– Dekkmann har fokus på landbruksdekk i hele kjeden, i alle avdelinger over hele landet. Det å forstå bondens behov, levere riktig produkt til riktig bruk, men minst like viktig; Ha en kort ledetid på våre produkter slik at vi minst mulig forstyrrer bonden i hans arbeid da tid jo er penger, sier Torleiv Dalen Haukenes som er produktsjef i Dekkmann.

Dekkmann, som er eid av Continental Dekk Norge, har et tett samarbeid med morselskapet når det kommer til landbruksdekk.

– Med TractorMaster utvider Continental og Dekkmann sin produktportefølje i landbrukssektoren. TractorMaster kompletterer standarddekkene Tractor70 og Tractor85 som har vært på markedet siden i fjor. Dekket har en nyutviklet N.flex stamme med en høy andel av nylon, og en spesialutviklet kanttråd som kalles «single-wire bead technology». Kombinasjonen av materiale i stammen og den nyutviklede kanttråden gir den rette kombinasjonen av fleksibilitet og stabilitet. Dekkets mønsterutforming sikrer svært lav jordkomprimering og god levetid, sier Frode Abrahamsen som er salgssjef i Continental Dekk Norge AS.

Bilde: Her har Dekkmann satt Continental TractorMaster på en Valtra.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen