Fleksibelt, kompakt og komfortabelt fra Massey Ferguson

Den amerikanske traktorprodusenten lanserer MF 3700 AL «ALPINE»-serien med motorer på henholdsvis 75 hk, 85 hk og 95 hk. De kompakte traktorene er utviklet spesifikt for å kombinere stabilitet og komfort for de som jobber i bratt terreng.

– Disse nye traktorene er nok et viktig skritt i Massey Fergusons pågående full-line-strategi. Vårt fokus på modeller under 130 hk kom tydelig frem under lanseringen av Global-serien i 2014, med traktorer fra 75 hk til 130 hk. Den fikk nok et løft med lanseringen av MF 3700-serien i 2017, sier Francesco Quaranta Vice President Sales, Marketing & Product Management Massey Ferguson EME.

– Med lanseringen av MF 3700 AL «ALPINE» traktorer utvider vi ytterligere valgmulighetene i dette segmentet, for å kunne være sikre på å tilby riktig produkt til hvert bruksområde, og dermed sørge for at kundenes behov står i sentrum for alt vi gjør.

Alle MF 3700 AL-modellene leveres med valget mellom standard førerhus med flatt gulv eller en lavprofilversjon med tunnel i gulvet, som kan redusere høyden helt ned til 2,44 meter. Kombinert med suveren manøvrerbarhet er de perfekte til å jobbe inni og rundt tradisjonelle gårdsbygninger eller til snørydding på trange plasser. Du får topp komfort i en liten og lett traktor.

Instrumentpanelet til høyre for førersetet i MF 3700 AL «ALPINE»-serien. (Foto: Massey Ferguson)

Disse sterke og stabile traktorene har et bredere chassis enn den eksisterende MF 3700 VSF-serien, og plasserer seg mellom denne og MF 4700-serien. De kommer standard med avanserte spesifikasjoner, og det er også et stort utvalg av tilleggsutstyr som gjør at du kan konfigurere og skreddersy traktoren til dine spesifikke behov.

Med sine kompakte dimensjoner, brede og komfortable førerhytte og høye standardspesifikasjoner er MF 3700 AL ideelle lastertraktorer og perfekt til husdyrbruk. Egenskapene fra større traktorer i en lett, kompakt innpakning gjør dem til ideelle all-round arbeidshester for et bredt utvalg oppgaver ute på jordet, fra grasproduksjon til sprøyting og gjødselspredning. Lav vekt gjør den godt egnet for alle med bæresvak mark.

Toppbilde: Den største traktoren i MF 3700 AL «ALPINE»-serien, MF 3709 AL, er liten, sterk og allsidig. (Foto: Massey Ferguson)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen