MF 6700S med touchskjerm og motorstyring

Den nye generasjonen MF 6700 S fra Massey Ferguson har Datatronic 5-touchskjerm og motorstyring som gir full og konstant boost i transport fra og med 18 km/t.

Den nye MF 6700 S leveres nå med den prisbelønnede Datatronic 5-touchskjermen som kombinerer traktorfunksjoner, ISOBUS, MF Guide og kamera i en moderne iPad-lignende touchskjerm. Ny motorstyring gir full og konstant boost i transport fra og med 18 km/t (gradvis fra 6 km/t), uten bruk av pto eller hydraulikk.

Superkompakt og manøvrerbar traktor

Stadig flere bønder som ønsker en traktor i segmentet 120–200 hk innser hvilke fordeler en firesylindret traktor gir. Lavere marktrykk, bedre manøvrerbarhet og ekstra lastbærende muligheter, er bare noen av fortrinnene som gjør en 4-sylindret traktor mer fornuftig for mange i forhold til en 6-sylindret traktor i denne effektklassen.

MF 6700 S kombinerer alle fordelene til en firesylindret motor – kompakte mål, lavere totalvekt, god manøvrerbarhet – med trekk-, skyve- og løftekraften til en sammenlignbar sekssylindret traktor.

Resultatet er en traktor som kombinerer konsentrert energi og effekt, og passer dermed perfekt for de som søker en maskin med kompakte mål, men med høy bære- og effektkapasitet foran og bak for å løfte og drive de nyeste redskaper.

Datatronic 5-touchskjermen som kombinerer traktorfunksjoner, ISOBUS, MF Guide og kamera i en moderne iPad-lignende touchskjerm. (Foto: Agco)

Med en maksimal ytelse på 201 hk (med Power Management motorstyring) på MF 6718 S, har den nye MF 6700 S-serien høyest ytelse av alle firesylindrede traktorer på markedet i dag. Alle modellene har et perfekt effekt/vekt-forhold for allsidige egenskaper som en allround maskin, tilpasset alle bruksområder.

Den har en løftekapasitet på inntil 9600 kg og en maksimal hydraulisk oljemengde på 190 liter/min som kan håndtere en rekke forskjellige redskaper, noe som gjør den svært allsidig.

Gjenkjennbar design

Massey Ferguson-DNA-et, som er innebygget i alle MF traktorer, finner du øyeblikkelig igjen i MF 6700 S-modellene ved første øyekast. De har styling- og designelementer fra de mindre seriene og de større MF 8700 S traktorene, med egenskaper som har blitt bekreftet å være intuitive, pålitelige, praktiske og verdifulle på disse maskinene.

Ingeniørene våre har imidlertid funnet at i ytelsesspekteret 120–200 hk er det viktig at traktoren er allsidig, fleksibel og i stand til å takle hele spekteret av oppgaver innen allsidig gårdsdrift, i tillegg til entreprenørvirksomhet.

Massey Ferguson har lagt store ressurser ned i gode, praktiske løsninger for eksosrensing som kan fungere uten kjedelige driftsavbrudd. Traktoren har et vedlikeholdsfritt system med en kombinasjon av SCR og Soot Catalyst (SC). Systemet sikrer kompromissløs ytelse og hindrer ikke sikten.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen