Vellykket landsbruksmesse på Lillestrøm

I november 2018 kunne 170 utstillere på vel 32 000 kvm vise nyvinninger for 33 856 besøkende under de fire dagene Agroteknikk 2018 varte.

– Utstillerne var stort sett kjempefornøyde. Det var mye folk og stort sett relevante besøkende for de bedriftene og organisasjonene som viste seg frem, sier prosjektleder for Agroteknikk 2018, Anita H. Hall.

Landbrukets største møteplass er arrangert hvert tredje år siden 1997, og viser en stor variasjon i produkter og løsninger for landbrukssektoren.

– Jeg er byjente og lær veldig mye, sier Hall, som har god erfaring med å arrangere messer. – Landbruket er mye mer teknologisk enn jeg hadde forestilt meg.

Godt traktorsalg på messen

Arrangør av Agroteknikk er Traktor og landbruksmaskinimportørenes forening (TLIF). Der er man også meget fornøyd med at messen har blitt større, med flere utstillere og antall kvadratmeter enn i 2015. Og enda litt høyere besøkstall.

– De store maskinimportørene kunne melde om god salg på traktorer og utstyr. Hver gang det ble et traktorsalg ringte de en bjelle. Den hørte vi ofte, sier Hall.

Prosjektleder Anita H. Hall kunne si seg godt fornøyd med neste 34:000 besøkende på Agroteknikk 2018. (Foto: Olav Hallset)

Ungdomsdagen på torsdag var veldig vellykket med Vegard Harm som konferansier. Her fikk mange unge innsyn i ulike yrker som blant annet landbruksmekaniker.

– Programmet vil naturlig nok bli litt forskjellig fra messe til messe. Noe blir endret, mye vil vi videreføre. Alt i alt er vi meget godt fornøyd med årets Agroteknikk, sier Hall.

Toppbilde: Agroteknikk 2018 hadde 170 utstillere fordelt på vel 32 000 kvm inne og ute. Livdyrauksjonen på søndag var et populært innslag. (Foto: Agroteknikk)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen