Essity vinner europeiske renholdspriser

Essity vinner to europeiske renholdspriser, for Torks bærekraftige løsninger og Tork EasyCube.

Pressemelding: Vinnerne av European Cleaning & Hygiene Awards har nå blitt annonsert – og Essity vant to av de prestisjefulle prisene «Best practice -Sustainability» (Beste praksis -Bærekraftighet) og «Technical innovation of the year» (Årets teknologiske innovasjon).

Den profesjonelle renholdsbransjen har millioner av ansatte rundt i Europa og spiller en viktig rolle innen hygiene, velvære, image og trivsel på arbeidsplassen. Formålet med prisen er å gjenkjenne og belønne standarder av fortreffelighet på alle nivåer av ansattpolicy, kunderelasjoner, bærekraftighet og innovasjon i tillegg til å drive opp industristandarder.

Selskapets forpliktelser og aktiviteter for velvære, «mer fra mindre» og sirkulæritet ble utpekt som best i klassen av juryen. Tork EasyCube ble valgt som vinner for den nye IoT (Internet of Things) plattformen og kundeinnsikt og dokumenterte kundeverdier gjør Tork EasyCube til en innovasjon som bare fortsetter å innovere.

“Disse to prisene viser hvordan vår tilnærming til bærekraftighet for varemerket Tork gir kunder muligheten til å sikre sine egne mål for sirkulæritet, avfall og velvære blant sine ansatte og kunder. Vår ambisjon om å være ledende med IoT verktøy innen profesjonell hygiene er kun mulig hvis vi fortsetter å vise kundeverdi, kundesuksess og konstant oppdaterer vårt tilbud.» Sier Don Lewis, President for Professional Hygiene i Essity.

I motsetning til andre løsninger som fortsatt befinner seg i betamodus, har Tork EasyCube i dag mer enn 100 kunder – fordelt på høytrafikkerte arenaer som fornøyelsesparker og kjøpesentre til flyplasser og kontorbygninger. Ved hjelp av innsamlet data og innsikter fra disse kundene kan Essity tydelig demonstrere resultater som 24 prosent færre rengjøringsrunder, 20 prosent færre timer brukt samtidig som kvaliteten på rengjøringen og ansatt-tilfredsheten stiger.

Tork PaperCircle, tilgjengelig i noen land i Europa, gir kunder muligheten til å redusere sitt miljøavtrykk og jobbe sirkulært ved å hente inn og resirkulere brukte papirhåndtørk lokalt til nye papirprodukter. Resultatet er at karbonavtrykket reduseres med 40 prosent sammenlignet med nåværende alternativer til avfallshåndtering*.

Om den Europeiske Renholds- og hygieneutdelingen 2018

Som den eneste paneuropeiske publikasjonen som tjener renholdsbransjen, har European Cleaning Journal (EJC) som sitt hovedmål å promotere det høyeste av profesjonelle standarder ved å anerkjenne og belønne industriens fenomenale arbeid med den Europeiske Renholds- og hygieneutdelingen.

* The results of a life cycle analysis (LCA) in 2017, verified by IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, where the avoided processes have been taken into account.

Om Tork

Varemerket Tork tilbyr profesjonelle hygieneprodukter og –tjenester til kunder som spenner fra restauranter og helseinstitusjoner til kontorer, skoler og industribedrifter. Produktene omfatter dispensere, papirhåndtørk, toalettpapir, såpe, servietter og industri- og kjøkkenkluter. Ved hjelp av sin ekspertise påhygiene, funksjonell design og bærekraftig utvikling er Tork blitt markedsleder. Tork er et globalt varemerke for Essity, og en engasjert partner for kunder i mer enn 80 land. For å holde deg oppdatert om Tork, kan du gå til: www.tork.no

Om Essity

Essity er et ledende globalt hygiene- og helseselskap som utvikler, produserer og selger personlig pleieprodukter, papir og profesjonelle hygieneprodukter og løsninger til bedriftsmarkedet. Vi har salg i ca. 150 land under mange sterke merkevarer. De globale merkevarene er TENA og Tork, og i tillegg har virksomheten merker som Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Jobst og Edet. Essity har om lag 48.000 ansatte og nettoomsetning rundt 101 milliarder kroner. Virksomheten er basert på en bærekraftig forretningsmodell med fokus på verdiskaping for mennesker og natur. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, og er notert på Nasdaq Stockholm, Sverige. Essity var tidligere en del av SCA-konsernet. Essity Norway AS har ca. 100 medarbeidere og har hovedkontor på Helsfyr i Oslo. Mer informasjon om virksomheten på www.essity.com.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen