Garmin er kåret til Manufacturer of the Year

Garmin er for syvende år på rad kåret til Manufacturer of the Year av National Marine Electronics Association (NMEA). Den ettertraktede tittelen deles ut til det mest anerkjente selskapet innen marineindustrien for førsteklasses service innen produktsupport og støtte ute i feltet.

Garmin belønnes også med fem NMEA Product of Excellence-utmerkelser for multifunksjonsdisplayer (MDF), autopilot, sikkerhet, multimediaunderholdning og mobilapplikasjoner. Disse utmerkelsene stemmes frem av NMEA-forhandlere som er spesialiserte på installasjoner innen marineelektronikk, NMEA-teknikk og andre produsenter av marineelektronikk.

– Vi er stolte av å igjen være kåret til NMEA Manufacturer of the Year og for at så mange av våre produkter tildeles topp utmerkelser i sine kategorier. Disse utmerkelsene viser Garmins besluttsomhet for videreutvikling og er et bevis på engasjement og hardt arbeid fra våre marineteam, forteller Dan Bartel hos Garmin.

Årets NMEA Product of Excellence:

Multifunksjonsdisplay – GPSMAP 8416/8616xsv; denne 16” kartplotteren, med IPS berøringsskjerm, er kompatibel med BlueChart g3 sjøkart med integrerte kartdata fra Navionics samt Auto Guidance1. Ekkoloddet i GPSMAP 8416/8616xsv tilbyr eksepsjonell detaljerikdom med innebygd støtte for et stort utvalg av tradisjonelle CHIRP og skanningsekkolodd, Ultra High-Definition skanningsekkolodd samt hele serien av Panoptix all-seeingekkolodd, inklusive Panoptix LiveScope som i 2018 fikk utmerkelsen NMEA Technology of the Year. Det er det fjerde året på rad hvor Garmin vinner en utmerkelse i denne kategorien.

Autopilot – Reactor 40 Hydraulic Autopilot med SmartPump v2; Reactor var Garmins første autopilotsystem for fritidsbåter som benytter AHRS-teknologi for økt brukervennlighet, fleksibilitet ved innstallasjon og mange andre funksjoner som er verdifulle på alle typer av båter. For niende år på rad er Garmin vinner i kategorien autopiloter.

Sikkerhet – GPSMAP 86sci; med Garmins inReach-funksjonalitet kan man alltid holde kontakten med andre når man er på sjøen. Uansett hvor man befinner seg og om nødvendig, kan man sende et SOS-signal til et globalt overvåkings- og responssenter som er døgnåpent via det globale satellittnettverket Iridium. GPSMAP 86sci kan kobles sammen med kompatible Garmin kartplottere- og instrumenter for å streame båtdata i sanntid.

Multimedia Entertainment – Fusion Apollo RA770; dette maritime underholdningssystemet er verdens første marinestereosystem med berøringsskjerm, Apple AirPlay, inebygd Wi-Fi og mulighet til nettverksdelingsfunksjoner for lyd. Dette er sjette år på rad hvor Garmin vinner med en utmerkelse i denne kategorien.

Marineapplikasjonen ActiveCaptain, en gratis alt-i-ett mobilapp for båtførere, leverer et sømløst system for å håndtere informasjon. App-en gir tilgang til marinekart, laster automatisk ned nyeste programvare, gir mulighet til å planlegge ruter også når man ikke er ombord i båten, tilkoblede tjenester og mye mer. Garmin har vunnet denne kategorien i syv år.

Innovasjonspris

Tidligere i uken ble Garmin også kåret til Top 10 Most Innovative Marine Company gjennom 2021 av Soundings Trade Only. Denne utmerkelsen gis til innovative selskaper som forandrer fremtiden innen marineindustrien gjennom nye initiativ, prosesser, teknologier og mer. Det er fjerde året på rad hvor Garmin hedres ved å få være med på denne prestisjefulle listen av innovative selskaper.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen