Snickers Workwear gjør kvinner mer synlige

Synlighetsklær er en viktig del av det personlige verneutstyret og gjør deg synlig i tåke, dis og ellers når lysforholdene er dårlige. Noe som selvfølgelig er viktig for både kvinner og menn.

Snickers Workwear tilbyr et bredt utvalg synlighetsklær for alle årstider og værforhold. For vår- og sommersesongen 2019 lanserer merket sine første varselbukser for damer: 6730 AllroundWork, High-vis Arbeidsbukse for kvinner med hylsterlommer, klasse 2.

– Våre arbeidsklær spesifikt for kvinner er basert på velprøvde og populære herremodeller, men har fått en passform som er tilpasset kvinners anatomi, sier Kicki Kemze, mønsterdesigner hos Snickers Workwear. – Synlighetsbuksen 6730 har bredere hofter og smalere midje for å gi kvinnelige håndverkere optimal passform og ergonomi, slik at de kan være effektive, komfortable og trygge under dårlige lysforhold.

6730 AllroundWork, High-vis Arbeidsbukse for kvinner med hylsterlommer Klasse 2

Synlighetsbukser i damemodell med hylsterlommer, som kombinerer god passform og komfort med effektiv funksjonalitet. Avansert knebeskyttelse, innebygd ventilasjon og elastisk kile i skrittet og på bakstykket sørger for god ytelse. EN 14404.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen