Utsetter Evolve Arena et år

Etter nøye avveining har Norges Varemesse besluttet å utsette Evolve Arena på grunn av det smittsomme koronaviruset, Covid-19. Konferansen skulle etter planen avholdes 12. mai 2020, men vil bli utsatt til 22. april 2021.

Helsen og sikkerheten til partnere, foredragsholdere, leverandører og andre som bidrar til gjennomføring av konferansen er førsteprioritet for oss. Det er usikkert hvor lenge dette vil pågå, og ved å utsette konferansen ønsker vi å bidra til å få situasjonen under kontroll.

– Vi har i lang tid jobbet med å få på plass et veldig spennende program for årets Evolve Arena, med svært dyktige foredragsholdere fra inn- og utland. Vi forsøker så langt det er mulig å beholde programmet slik det er i dag, også på den nye datoen. Samtidig er det viktig for oss å være aktuelle i det samfunnet vi lever i, følgelig vil vi vurdere å fylle på med nye spennende temaer, sier prosjektleder for konferansen Frederik Horn i Norges Varemesse.

Hele teamet på Evolve Arena tar nå kontakt med alle involverte parter for å finne de beste løsningene fremover.

Alle solgte billetter vil være gyldige på ny dato. Det er derfor ikke nødvendig å foreta seg noe. Eventuelle spørsmål kan likevel rettes til: support@venyou.no

Vi beklager så mye til alle dere som har gledet dere til konferansen 12. mai, og sier tusen takk for interessen. Vi ser likevel frem til å ønske dere velkommen 22. april 2021, sier adm. dir. Gunn Helen Hagen i Norges Varemesse.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen