«Vi som bygger sykehus» –nettverk for kompetanseheving

Gjennom store og komplekse prosjekter innenfor sykehusbygging har Bravida opparbeidet kompetanse og erfaring. Nå har de opprettet et nettverk for å dele kunnskapen på tvers av prosjekter og regioner. Slik vil aktørene bli enda bedre på sykehusprosjekt.

Kompetanse: En gruppe bestående av Bravidas divisjonsdirektører, leder for Oslos spesifikke prosjektregion, samt nøkkelpersoner innen tekniske leveranser og prosjekter ble samlet. Gruppen ledes av Håkon Hellebust som er i avslutningsfasen av Bravidas omfattende traineeprogram. Han jobber samtidig med byggingen av nye Stavanger Universitetssjukehus (SUS2023), sammen med andre erfarne medarbeidere fra Bravida.

Vil alltid bli bedre

Sykehusbygg er et område Bravida satser kraftig på, og selskapet har allerede svært mye erfaring og kompetanse på dette området.

– Dette er noe vi ønsker å strukturere og jobbe videre med slik at vi får utnyttet kunnskapen best mulig, og sikre samarbeid på tvers av regioner uavhengig av hvilken prosjektfase man er i. Vi ønsker alltid å forbedre oss, sier Hellebust.

– Poenget er å involvere flere deler av organisasjonen som er relevante for sykehusbygging, slik at vi kan lykkes enda bedre med prosjektene våre, både de vi jobber med nå og de vi ønsker å jobbe med i framtiden.

Etter de første digitale møtene med aktuelle prosjektledere og baser, var tilbakemeldingene svært positive. Planen er å ha noen fysiske møter på sikt, slik at gruppen kan etablere et enda tettere nettverk. Det vil forhåpentligvis senke terskelen ytterligere for samarbeid på tvers av regioner og prosjekt – og for ressurserdeling.

– Våre eksisterende kunder har valgt Bravida blant annet fordi vi har lang erfaring fra sykehusprosjekter. Vår verdiskapning er å bygge og drifte bærekraftige bygg, sier Hellebust.

Se også www.bravida.no

Bilde: Fem avdelinger i Bravida har bidratt til leveransen til Sykehuset Østfold Kalnes.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen