Alstom fullfører oppkjøpet av Bombardier Transportation

Strategien er opprettelse av en global mobilitetsleder som forplikter seg til å svare på et voksende behov for grønnere transport over hele verden. Konsernet får en omfattende produktportefølje, uovertruffen FoU-innovasjonsevne, omfattende kommersiell rekkevidde som utnytter de komplementære ferdighetene til de to gruppene.

Alstom kunngjør i dag at oppkjøpet av Bombardier Transportation fullføres. Ved å utnytte den klare Alstom in Motion strategien og selskapets sterke grunnleggende operative og økonomiske utvikling, vil Alstom integrere Bombardier Transportation, styrke ledelsen i det voksende bærekraftige mobilitets-markedet gjennom kritisk størrelse i alle geografiske områder og integrere ytterligere løsninger og eiendeler for bedre å betjene kunder over hele verden.

Det utvidede konsernet har en samlet ikke-revidert inntekt på rundt 15,7 milliarder euro og ordrereserver på 71,1 milliarder euro. Selskapet sysselsetter 75 000 mennesker over hele verden i 70 land, har FoU-kapasitet uten sidestykke og en komplett portefølje av produkter og løsninger.

– I dag er et enestående øyeblikk for Alstom og mobilitetssektoren over hele verden, med etablering av en ny global leder innen smart og bærekraftig mobilitet, sa Henri Poupart-Lafarge, styreleder og adm. dir. i Alstom under kunngjøringen.

Henri Poupart-Lafarge, styreleder og adm. dir. i Alstom, mener oppkjøpet styrker deres evne til utvikling av bærekraftig mobilitet. (Foto: Eirik Iveland)

Mer enn noen gang må verden delta i en dyptgående endring innen miljø- og sosiale forhold for å kunne takle vår tids store utfordringer med klimaendringer, urbanisering og like muligheter for økonomisk utvikling. Transport, som er viktig for arbeids- og sosialt liv, men som har stor miljøpåvirkning, er kjernen i denne endringen.

– Vårt ansvar er å bruke den unike kombinasjonen av eiendeler som denne transaksjonen skaper til å realisere denne nødvendige forandringen. Vårt ansvar er å bringe fram innovasjon som slike ekstremer utfordringer krever, slik at samfunn over hele verden kan ha tilgang til samme kvalitet på service og effektivitet når de reiser for å jobbe eller møte sine kjære og at de da samtidig tar vare på planeten vår, sa Poupart-Lafarge.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kommunikationssjef Alstom Norden, Maria Parent.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen