Boeing leverer seks nye fly til DHL

DHL Expressbmottar i år seks nye fraktfly av typen Boeing 777F-200. Det første flyet landet allerede forrige torsdag på sin fremtidige operasjonsbase i Cincinnati der det vil bli operert av DHL Express’ partnerflyselskap Kalitta.

I 2018 bestilte DHL 14 nye Boeing 777F; fire ble levert i 2019, seks leveres i år, og de resterende fire skal tas i bruk i 2021. Fornyelsen er en del av moderniseringen av den interkontinentale langdistanse-flyflåten til selskapet og erstatter eldre fly. Boeing 777F er utstyrt med topp moderne drivstoffeffektiv teknologi, og har den lengste rekkevidden med full nyttelast av alle bredbuksfraktfly. Dette gjør at DHL kan operere med høyere effektivitet, og samtidig møte den økende globale etterspørselen etter ekspresslogistikktjenester.

– Vi er glade for å kunne ønske flere Boeing 777F-fly velkommen til DHL Express-familien i år, sier John Pearson, adm. dir. i DHL Express. – Med moderniseringen av vår interkontinentale flyflåte, kan vi samtidig forbedre vår veldokumenterte evne til å møte økende etterspørsel, forbedre vårt miljøavtrykk, og levere service av beste kvalitet til våre kunder. DHL har gjort seg bemerket gang på gang med innovative løsninger og teknologier. Vi er glade for fortsatt å kunne demonstrere for partnere og kunder hvordan disse fremskrittene løfter hele ekspresslogistikkbransjen, samtidig som det bringer oss nærmere våre 2025-mål.

– Med moderniseringen av vår interkontinentale flyflåte vil vi forbedre vårt miljøavtrykk, sier John Pearson, adm. dir. i DHL Express.

Med sin strategi 2025 fokuserer DHL Express spesielt på e-handel som vekstdriver og effektivitet for å øke fortjenesten ytterligere. Med en nyttelastkapasitet på 102 tonn og en rekkevidde på 9200 km, har B777F den største kapasiteten og rekkevidden for alle tomotors fraktfly. De er også mer drivstoffeffektive og pålitelige enn eldre fly, og reduserer CO2-utslippene med 18 %. DHL Express opererer over 260 dedikerte fly med 17 partnerflyselskaper på over 3000 daglige flyreiser over 220 land og territorier.

– Vi forventer ytterligere vekst i e-handel over landegrenser og, som et resultat, økt etterspørsel etter ekspresslogistikktjenester og kompetanse innen interkontinentale leveranser, sier Travis Cobb, EVP Global Network Operations and Aviation i DHL Express. – Med de nye Boeing 777F-flyene kan vi øke interkontinentale forbindelser mens vi reduserer karbonutslipp og drivstofforbruk. Dette gjør at vi kan fortsette å tilby kundene den utmerkede kvaliteten de forventer av oss, samtidig som vi jobber for å utvide våre globale tjenester.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen