DHL Express fortsetter investeringene i Norge fortsetter

DHL Express fortsetter investeringene i Norge. Etter å ha satt i gang i Stavanger står nå Bergen for tur. Den nye terminalen oppgraderes med nytt sorteringsanlegg som har en kapasitet på 3000 kolli per time.

Logistikk: En investering på hele 76 millioner NOK med planlagt ferdigstillelse i Q4, 2020. Terminalen vil ha plass til 26 varebiler, med mulighet for videre ekspansjon. Servicekvaliteten i Bergensområdet styrkes ytterligere, og antallet postkoder med mulighet til «før kl. 12-levering» dobles.

– Vi opprettholder vår filosofi om «Think Global – Act Local» ved å bringe det globale markedet enda tettere til kundene, sier Terje Aarbog, adm. dir. i DHL Express (Norway) AS. – Terminalen i Bergen vil forsterke selskapets posisjon og gi kundene enda raskere leveringer.

Moderne logistikkterminal ved Sola

Med en investering på 120 millioner får Stavangerregionen en 3000 kvm stor topp moderne logistikkterminal med unik lokasjon langs flystripen på Sola. Terminalen vil styrke selskapets posisjon og gi kundene enda raskere leveringer.

Første spadetak for terminalen ved Sola. Fr.v. Elisabeth Strømstad, sjef forretningsutvikling Avinor –Ole Ueland, ordfører Sola kommune og adm. dir. Terje Aarbog, DHL Express Norge.

–  Vårt nye bygg i Stavanger er bare første steg i en rekke planlagte investeringer på og rundt flyplassene i Norge, sier Aarbog.

Terminalen på Sola har planlagt åpning i juni 2019, og er forventet å kunne serve Stavanger-regionen i mange år fremover (20+). Logistics Contractor AS står for bygging av den nye terminalen.

Toppbilde: Om trent slik kan terminalen i Bergen bli.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen